Coca Cola 'nın sırrı nasıl çözülür ?

Ne sırmış arkadaş, yıllardır her kafadan değişik bir ses çıkıyor. Ama bir türlü gerçek coca cola tadını yakalayan çıkmadı. Dünyanın en büyük firmalarından birisi ve şirketin kendi müdürlerinden, ceo’larından bile sakladıkları sır. 5 milyar insan bunun sırrını çözemiyor mu sizce ? Nasıl çözüleceğini bir kaç maddede yazayım, sonra siz ise koyulun, benide huzur kaplasın :)

Coca cola’nın sırrını çözmek için aklıma gelen ilk şey şirkeyin bünyesinde satın aldığı ürünlerin bilinmesi. Bu ürünlerden yola çıkarak coca cola ‘nın içerisinde nelerin olduğunu bir nevi öğrenmiş olacağız. Geriye yapım aşaması kalırkı bunuda rastgele denemeler ve deneyler sonucunda bulmak zor olmayacaktır.

Diğer bir yolda coca cola ‘yı sentezlemek, ayırmak ve içeriğinde bulunan maddeleri bulmaktan geçiyor. İnsan DNA’sını bulan ve kodlayan bilim insanları bir bardak sudaki coca cola suyunumu ayrıştıramayacak ? En kötü ihtimal koy tencereye kaynat, çıkan buharı ayrı topla, kalan maddeleri ayrı. Onuda benmi yazayım yani.

Bir başka yolda sırrı bilen şirket kurucularını telefonla arayıp istemek. İyi insanlar bence, milyon dolarları var, sizden bunu esirgemezler dimi :) Gülme ? isteyenin bir yüzü, vermeyenin her yeri karadır, unutma :)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.